Начини за доставка

 

Доставка до офис на Еконт или Спиди. Цената за доставка до офис на Еконти Спиди  за пратки до 1 кг. е 5,30 лв /ориентировъчно/  – цената е с включена 10% отстъпка. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката/.  При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконти Спиди, като тази услуга се заплаща допълнително.

Доставка до адрес в населени места, в които има офис на  Еконти Спиди. Цената за доставка до посочен адрес от вас  за пратки до 1 кг. е около 6,50  лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконти Спиди, като тази услуга се заплаща допълнително.

Доставка до адрес за населени места, в които НЯМА ОФИС НА ЕКОНТи СПИДИ. Цената за доставка до посочен адрес от вас  за пратки до 1 кг. е около 8,00 лв /ориентировъчно/. Цената може да варира /плюс, минус няколко стотинки в зависимост от стойността на наложения платеж, теглото на пратката/. При поръчка на чупливи артикули, те биват застраховани от куриерска фирма Еконти Спиди, като тази услуга се заплаща допълнително.

Важно!!! Уважаеми клиенти, ние не носим отговорност при забавяне на доставките от куриерските фирми! Всички артикули се изработват и изпращат в определения срок, описан в сайта ни. След изпращане на поръчките от наша страна, отговорността се прехвърля върху куриерската фирма. Молим,в случай на забавяне, да се обръщате за информация към тях. От наша страна може да изискате само номер на вашата пратка.
Контакти на куриерска фирма Еконтили Спиди, може да потърсите в техния сайт, спрямо вашето населено място.

 

Начини на плащане

Вариантите за плащане са:
– наложен платеж /плащате при получаване на готовите артикули/.  При по-големи поръчки, се изисква авансово плащане по банков път, като това предварително се договаря с Клиента.

DMCA

Ние приемаме сериозно нарушението на авторските права и енергично ще защитаваме правата на законните собственици на авторски права. Ако сте собственик на авторските права на съдържание, което се показва на уебсайта www.printgifts.bgи не сте разрешили използването на съдържанието, трябва да уведомите писмено https:/www.printgifts.bg, за да можем да идентифицираме съдържанието, за което се твърди, че е в нарушение и да вземем действие.

Ние сме студио за печат, всички изображения в нашият сайт са качени от автори или оператори като са взети от трети страни.  Ние не наблюдаваме, екранизираме или по друг начин преглеждаме медиите, които са качени на нашите сървъри от потребители на услугата.

Вашето писмено известие трябва да включва следното:

Физически или електронен подпис на собственика на авторските права или лице, упълномощено да действа от името на собственика, което изрично претендира за изключително право, за което се твърди, че е нарушено.

Специфична идентификация на авторските произведения, за които твърдите, че са били нарушени. Ако твърдите за нарушение на множество произведения, защитени с авторски права, с едно известие, трябва да представите представителен списък, който конкретно идентифицира всяко от произведенията, за които твърдите, че са нарушени.

Специфична идентификация на местоположението и описание на материала, за който се твърди, че нарушава или е обект на нарушаваща дейност, с достатъчно подробна информация, за да позволи на http://printgifts.bg да намери материала. Трябва да включите конкретния URL адрес или URL адресите на уеб страниците, където се намира материалът, за който се твърди, че е в нарушение.

Информация, която е достатъчно достатъчна, за да позволи на http://printgifts.bg да се свърже с страната-жалбоподател, която може да включва име, адрес, телефонен номер и адрес на електронна поща, на който може да се осъществи контакт с жалбоподателя.

Изявление, че жалбоподателят има добросъвестно убеждение, че използването на материалите по начина, по който се оплаква, не е разрешено от собственика на авторските права, неговия агент или от закона.

Изявление, че информацията в уведомлението е точна и под санкция на лъжесвидетелстване, че жалбоподателят е упълномощен да действа от името на собственика на изключително право, за което се твърди, че е нарушено.

Писмено известие трябва да бъде изпратено на e-mail:

Имейл: [email protected]