Поръчки и доставка

Просто качи изображение с твоето искане и ние ще се свържем с теб !


  Как да поръчам?

  Желаните от Вас артикули може да поръчате през системата, като изберете количеството и кликнете на бутона “Купи”. След като преминете през стъпките за поръчка и въведете информацията във формата за поръчка, на последната стъпка има “Бележки”, в която да ни напишете Вашите изисквания за поръчката, размери, цветове или надписване. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите около поръчката при нужда. След като завършите поръчката ще получите e-mail, че е завършена успешно.


  Персонализация?

  По-голяма част от артикулите са персонализирани. На последната стъпка от поръчката има “Бележки”, в която може да ни напишете Вашите изисквания за поръчката, допълнителна информация, цветове, размери, снимки и надписи. Ние ще се свържем с Вас за уточняване на детайлите около поръчката при нужда.

  Време за доставка?

  Срокът за изпълнение на поръчката  е до 3 работни дни. Ако имате въпроси и поръчката Ви е спешна, молим Ви да ни пишете на email: orders@printgifts.bg .

  Продуктите се доставят чрез куриерска фирма Еконт Експрес на посочен от Вас офис или адрес. Цената на куриерската услуга се заплаща от получателя.

  Начин на плащане?

  Плащането се извършва с наложен платеж в момента на доставка на артикулите.